Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen over Alles-in-1, Internet en TV en Internet pakketten.

Ik heb al een abonnement. Wat zijn de regels voor overstappen?

Let goed op bij het overstappen naar een andere provider of leverancier. De regels voor het overstappen kunnen per aanbieder verschillen.Een aantal gelden voor alle providers:
– Het is niet mogelijk om zonder enig verlies van uw signaal over te stappen. Er zal altijd een periode zijn waarin geen signaal heeft tijdens het overstappen
– U bent zelf verantwoordelijk voor de contractuele overeenkomst met uw huidige provider en daarmee ook voor het regelen van de overstap.

Kan ik mijn huidige modem blijven gebruiken na het overstappen?

Providers gebruiken meestal een eigen selectie modems voor het aanbieden van hun diensten. Mogelijk is je huidige modem te gebruiken met een andere provider. Je kunt informatie hierover vinden op de website van de providers. Houd er wel rekening mee dat de provider geen support zal leveren op een modem die ze niet leveren.

Haal ik de genoemde internetsnelheden ook bij mij thuis?

Er zijn veel factoren van invloed op de internetsnelheid die uw verbinding thuis haalt. Dit wordt onder andere bepaalt door de drager (koper, glasvezel) en de gebruikte techniek. Daarnaast kan de afstand tot de wijkcentrale van invloed zijn. Ook de bedrading bij u in huis kunnen een rol spelen.

Vanwege deze afhankelijkheden zijn de snelheden meestal niet gegarandeerd door de providers.

Voor de zakelijke abonnementen worden de snelheden soms wel gegarandeerd en worden dan vastgelegd in de service level afspraken.