[cws-row cols=2 id=”cols2″][col span=6][cws-widget type=text atts='{“customize_bg”:”0″,”animate”:”0″}’]

Internet en TV vergelijken in slechts 2 minuten?

Welk abonnement of pakket voor u interessant is, hangt af van uw voorkeuren en uw budget. Alle producten van één provider is wel zo handig (één factuur en één bedrijf om te bellen bij storing) en is meestal voordeliger dan losse producten. Wilt u digitale televisie? Dat gaat meestal in combinatie met een internet abonnement. Wilt u er vaste telefoon bij? Vergelijk eenvoudig welke Internet en TV abonnementen passen bij uw wensen. Vul uw postcode in onderstaande tool in en u krijgt een overzicht van alle beschikbare abonnementen op uw adres. Onafhankelijk.

[/cws-widget][/col][col span=6][cws-widget type=text atts='{“customize_bg”:”0″,”animate”:”0″}’]

Vergelijk de volgende aanbieders:

KPNUPCZiggoVodafoneYoufoneTelfort Tele2

[/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][cws-widget]

[/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][cws-widget type=tabs atts='{“items”:”3″}’][item open=1 title=”Informatie over Alles-in-1 vergelijken”]

Meer informatie over Internet en TV en bellen vergelijken

Internet en TV abonnementen vergelijken kan consumenten veel voordeel opleveren. Aanbieders van Internet en TV abonnementen bieden veel korting aan nieuwe klanten. Overstappen kan daardoor veel voordeel opleveren. Vergelijken werkt bij pakkettenvergelijker heel eenvoudig. Het kost je slechts een paar minuten om de beste deal voor jou te vinden. Onze pakkettenvergelijker laat je direct de beste deal op jouw adres zien met de meest actuele prijzen en beste aanbiedingen. Ons advies is 100% onafhankelijk.

Waar moet je op letten?

Niet alle aanbieders van Internet, TV en bellen kunnen al hun producten aanbieden op alle adressen. Op basis van het adres en postcode dat je invult, wordt het aanbod voor jouw adres getoond. Het aanbod dat je ziet verschilt vaak van snelheid van de verbinding en eventueel aanvullende pakketten (zoals betaalde zenders of zenderpakketten). Verder verschillen de prijzen van de aanbieders en geven de aanbieders verschillende vormen van korting, vaak voor de eerste maanden van de looptijd.

Hoe werkt overstappen?

Heb je een betere deal gevonden dan je huidige abonnement? Via onze vergelijker kun je direct doorklikken naar de website van de aanbieder. Daar kun je je overstap direct afronden.[/item][item title=”Over ons”]Bij pakkettenvergelijker vergelijkt u eenvoudig de beste deals voor energie, zorgverzekering, autoverzekering en internet, tv en bellen.

Bekijk in slechts een aantal minuten hoe groot uw voordeel kan zijn. Betaal niet te veel! Pakkettenvergelijker is een onafhankelijk vergelijkingsplatform.[/item][item title=”Veelgestelde vragen”]

Bekijk hieronder enkele veelgestelde vragen over Alles-in-1, Internet en TV en Internet pakketten.

Ik heb al een abonnement. Wat zijn de regels voor overstappen?

Let goed op bij het overstappen naar een andere provider of leverancier. De regels voor het overstappen kunnen per aanbieder verschillen.Een aantal gelden voor alle providers:

  • Het is niet mogelijk om zonder enig verlies van uw internetverbinding over te stappen. Er zal altijd een periode zijn waarin geen signaal heeft tijdens het overstappen
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de contractuele overeenkomst met uw huidige provider en daarmee ook voor het regelen van de overstap.

Kan ik mijn huidige modem blijven gebruiken na het overstappen?

Providers gebruiken meestal een eigen selectie modems voor het aanbieden van hun diensten. Mogelijk is je huidige modem te gebruiken met een andere provider. Je kunt informatie hierover vinden op de website van de providers. Houd er wel rekening mee dat de provider geen support zal leveren op een modem die ze niet leveren.

Haal ik de genoemde internetsnelheden ook bij mij thuis?

Er zijn veel factoren van invloed op de internetsnelheid die uw verbinding thuis haalt. Dit wordt onder andere bepaalt door de drager (koper, glasvezel) en de gebruikte techniek. Daarnaast kan de afstand tot de wijkcentrale van invloed zijn. Ook de bedrading bij u in huis kunnen een rol spelen.

Vanwege deze afhankelijkheden zijn de snelheden meestal niet gegarandeerd door de providers.

Voor de zakelijke abonnementen worden de snelheden soms wel gegarandeerd en worden dan vastgelegd in de service level afspraken.

[/item][/cws-widget][/col][/cws-row]