Vergelijk Mobiele telefonie en bespaar direct

Besparen op je mobiele telefonie rekening? Bekijk de beste deals, stap over en bespaar direct op je vaste kosten. 

Bespaar op uw mobiele telefonie kosten

Zit u al lang bij dezelfde mobiele aanbieder? Dan is er waarschijnlijk een betere deal! Aanbieders van mobiele telefonie willen u graag als nieuwe klant en bieden kortingen op uw maandelijkse abonnement of een toestel. Overstappen loont dus! Vergelijk in onze tools eenvoudig de beste deals en begin met besparen.

  • 100% onafhankelijk vergelijken
  • Vergelijke alle aanbieders
  • Binnen 1 minuut de beste deals

Top iPhone deals

Veelgestelde vragen

U kunt overstappen naar een andere provider als uw huidige contract afloopt. Bij de meeste providers kunt u het nieuwe abonnement al afsluiten terwijl uw oude nog actief is. Uw nieuwe abonnement gaat dan automatisch in op het moment dat uw oude abonnement afloopt. Uw nieuwe provider regelt in de meeste gevallen de opzegging van uw huidige contract. U hoeft dus niet zelf op te zeggen. Uw huidige provider kan de overstap overigens wijzigen als uw huidige contract nog niet verlengbaar of opzegbaar is.

Met 4g kunt u internetten op u mobiele device met de snelheid die u via Wifi gewend bent. De providers die op dit moment 4g aanbieden zijn KPN, Vodafone en T-Mobile. Van deze providers is KPN momenteel de enige die 4g landelijk kan aanbieden. Met een KPN, Hi of Simyo abonnement maakt u gebruik van dit landelijke netwerk. De overige providers breiden het 4g netwerk steeds verder uit. Meestal begint de dekking in de Randstad, waarna het verder landelijk uitgerold wordt. U kunt op de websites van de providers zien waar u 4g ontvangst hebt of kunt verwachten.

De meeste mobiele abonnementen worden aangeboden in combinatie met een mobiele telefoon of smartphone. Voor een bepaald maandbedrag krijgt u een aantal MB’s en/of belminuten. Hoe hoger het abonnement dat u aanschaft en hoe langer de looptijd, des te meer korting u krijgt op uw mobiele telefoon. Bij een SIM only abonnement neemt u geen mobiele telefoon, maar alleen het abonnement. De bundels, tarieven en voorwaarden kunnen verschillen van de abonnementen met toestel. Meestal zijn de tarieven van de SIM only abonnementen lager dan de abonnementen met toestel. De korting die een provider geeft normaal zou geven op een toestel wordt deels verwerkt in het SIM only abonnement. Daardoor kunt u voordeliger bellen.