Eenvoudig internet en TV pakketten vergelijken.

Stap over naar de beste deal.

Besparen op je internet en TV rekening is eenvoudiger dan je denkt! Gebruik onze tool om de beste deal op jouw postcode te vinden en stap eenvoudig over!

Vergelijk eenvoudig Internet en TV aanbieders!

Op zoek naar een goede deal voor een Internet en TV? Bekijk eenvoudig welke aanbieders in op jouw postcode beschikbaar zijn door onze postcodechecker. Vergelijk eenvoudig de resultaten en bekijk per aanbieder de internet snelheid, TV zenders en de prijs. Vind je een goede deal? Stap eenvoudig over via de website van de aanbieder.

Eenvoudig vergelijken

  • 100% onafhankelijk vergelijken
  • Alle grote aanbieders in één overzicht
  • Binnen 1 minuut de beste deals

Let goed op bij het overstappen naar een andere provider of leverancier. De regels voor het overstappen kunnen per aanbieder verschillen.Een aantal gelden voor alle providers:

  • Het is niet mogelijk om zonder enig verlies van uw internetverbinding over te stappen. Er zal altijd een periode zijn waarin geen signaal heeft tijdens het overstappen
  • U bent zelf verantwoordelijk voor de contractuele overeenkomst met uw huidige provider en daarmee ook voor het regelen van de overstap.

Providers gebruiken meestal een eigen selectie modems voor het aanbieden van hun diensten. Mogelijk is je huidige modem te gebruiken met een andere provider. Je kunt informatie hierover vinden op de website van de providers. Houd er wel rekening mee dat de provider geen support zal leveren op een modem die ze niet leveren.

Er zijn veel factoren van invloed op de internetsnelheid die uw verbinding thuis haalt. Dit wordt onder andere bepaalt door de drager (koper, glasvezel) en de gebruikte techniek. Daarnaast kan de afstand tot de wijkcentrale van invloed zijn. Ook de bedrading bij u in huis kunnen een rol spelen.

Voor de zakelijke abonnementen worden de snelheden soms wel gegarandeerd en worden dan vastgelegd in de service level afspraken.